carburant

soluţii la cheie

https://landirenzo.com/en

      
      
 
Sistemul GPL dedicat autoturismelor cu motoare alimentate cu injectie directa
 
 
Obţii 40% reducere la costului cu benzina !ANUAL Fiecare maşină vă aduce o economie de 5400 de lei!La un parc de 20 de maşini, economia realizată este de 110.000 de lei
 

Modele masini

Contact

Adresa:
PRO SPERANTA 2002 S.R.L.
Str. Dumbravei, Nr. 9
Pitesti, ArgesProgram de lucru
Luni -Vineri:    8.00 - 19.00
Sambata:       9.00 - 14.00

SERVICE MONTAJ INSTALATII GPL
Str. Tache Ionescu, Nr. 8
Pitesti, Arges

Tel./Fax: 0248.223.522
Mobil:     0744.686.441

               0731.003.126
               

Program de lucru
Luni -Vineri:    8.00 - 17.00

Email: 

Ghid GPL

Landi Renzo

Ghid pentru identificarea provenienței componentelor unei instalații GPL

 

În piata instalațiilor GPL din România o primă condiție trebuie respectată de toate produsele înainte de lansare. Cei dintre dvs. care s-au gândit la calitate s-au înșelat!

Rezonanța numelui este cea mai importantă în piața instalațiilor GPL. Dacă denumirea produsului are rădăcini latine atunci șansele să-l poți vinde cresc vertiginos, știut fiind faptul că Italia este patria instalațiilor GPL.

Clarificările ce vor urma, vor să aducă lumină în acesta piață semiobscură, dat find că noi, Proeco Gas Systems, suntem reprezentanții liderului mondial al instalațiilor GPL – Landi Renzo în România, iar compania italiană dorește să-și respecte blazonul, producând și testând toate componentele kiturilor sale în Italia în compania-mamă Landi Renzo sau prin companiile aflate în portofoliu, achiziționate de-a lungul timpului.

Pentru clientul obișnuit, o verificare a licenței în baza căreia atelierul montează instalația poate risipi toate nedumeririle privind provenineța kitului GPL. În anexa licenței sunt trecute denumirea fiecărui reper din componența instalației GPL , numele producătorului, marca de omologare și tara de proveniență. Aceste licențe sunt documentele care atestă proveniența componentelor unei instalații GPL și care permit comercializarea în România. Cum fiecare instalație GPL este compusă din mai multe repere, fiecare dintre comercianți o poate “boteza” după bunul plac, cei mai mulți preferând, cum am amintit mai sus, o denumire italiană, de multe ori împrumutată de la unul dintre reperele din componență produs în Italia sau cu nume de botez italian dat de producător. Despre componentele fabricate în Polonia sau Turcia, unele fiind chiar de o calitate îndoielnică, nu se pomenește niciun cuvânt.

Facem aceste clarificări pentru a încerca să risipim neclaritățile privind provenința instalațiilor GPL din România, să punem capăt speculațiilor și neadevărurilor rostite pe la colțul atelierelor. Clientul trebuie informat și are dreptul să decidă în alegerea lui, în cunostință de cauză.

Landi Renzo este un produs veritabil, fabricat integral în Italia, inclusiv accesoriile de montaj (furtunuri, conducte, etc.) – un produs cu pedigree, componentele sale fiind testate împreună. Licențele de produs în baza cărora sunt puse în vânzare pot confirma originea componentelor sale. Ca reprezentanți în România ai liderului mondial, nouă, Proeco Gas Systems, ne revine obligația să facem aceste precizări.

Pentru exemplificare vă arătăm mai jos cum puteți verifica autenticitatea unui reper din componența unei instalații GPL.

Exemplu de extras dintr-o licență Proeco Gas Systems:

Extras Licență Proeco Gas Systems

Interpretarea datelor din licență:

Date Licență Proeco Gas Systems

După cum se observă, pe coloana 1 veți regăsi denumirea reperului, coloana 2numele producătorului și țara de proveniență, coloana 3tipul , iar pe coloana 4marca de omologare.

Marca de omologare din coloana 4 trebuie să se regăsească înscrisă pe produs.