carburant

soluţii la cheie

https://landirenzo.com/en

      
      
 
Sistemul GPL dedicat autoturismelor cu motoare alimentate cu injectie directa
 
 
Obţii 40% reducere la costului cu benzina !ANUAL Fiecare maşină vă aduce o economie de 5400 de lei!La un parc de 20 de maşini, economia realizată este de 110.000 de lei
 

Modele masini

Contact

PRO SPERANTA 2002 S.R.L.

SERVICE MONTAJ INSTALATII GPL
Str. Tache Ionescu, Nr. 8
Pitesti, Arges


Program de lucru
Luni -Vineri:    8.00 - 19.00


Tel./Fax: 0248.223.522
Mobil:     0744.686.441            


Program de lucru
Luni -Vineri:    8.00 - 17.00

Email: 

GPL Prosperanta

Instalatii GPL prin Prosperanta

Sunteti in cautarea unei instalatii auto GPL?

Pro Speranta 2002 va ofera instalatii auto GPL de la Landi Renzo,  pentru aproate toate tipurile de motoare pe benzina, inclusiv pentru 95% dn motoarele pe benzina cu aprindere directa.

Comercializare, service montaj instalatii gpl: carburator, injectie fara sonda lambda; instalatii GPL pentru motoare EURO 2, EURO 3, EURO 4, EURO5; instalatie GPL secventiala Dacia Logan.

Pro Speranta 2002 SRL se bucura de o experienta de peste 8 ani, pe piata romaneasca, in ceea ce priveste montarea, intretinerea si service-ul instalatiilor auto GPL, fiind printre primele firme din Romania de acest gen.

Instalatii GPL LANDI RENZO

www.landi.it
Instalatii gpl landi renzo
Echipamente produse 100% in Italia de Landi Renzo Spa, cel mai important producator de instalatii auto gpl pe plan mondial, ce detine sectii de montaj al echipamentelor gpl in uzinele: BMW, DACIA, RENAULT, NISSAN, OPEL, SKODA, FIAT, VW ITALIA, SEAT.

Comercializate si montate in configuratia originala a producatorului (reductor, multivalva, comutator, centrala, electrovalve Landi Renzo), fara a schimba in cadrul acestei configuratii nici o componenta cu o alta, de alta origine, mai ieftina şi cu performante reduse am reuşit sa oferim clientilor unul din putinele produse de pe piata romaneasca, cu fiabilitate şi performante maxime in exploatare.

Instalatie auto GPL Marini

 

Pentru alte informatii suplimentare despre instalatiile auto GPL pe care le comercializam, nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam la service-ul GPL din Pitesti, jud. Arges!