Instalatii GPL prin Prosperanta

Sunteti in cautarea unei instalatii auto GPL?

Pro Speranta 2002 va ofera instalatii auto GPL de la Landi Renzo,  pentru aproate toate tipurile de motoare pe benzina, inclusiv pentru 95% dn motoarele pe benzina cu aprindere directa.

Comercializare, service montaj instalatii gpl: carburator, injectie fara sonda lambda; instalatii GPL pentru motoare EURO 2, EURO 3, EURO 4, EURO5 si EURO6; instalatie GPL secventiala Dacia Logan si instalatii gpl injectie directa.

Pro Speranta 2002 SRL se bucura de o experienta de peste 8 ani, pe piata romaneasca, in ceea ce priveste montarea, intretinerea si service-ul instalatiilor auto GPL, fiind printre primele firme din Romania de acest gen.

Instalatii GPL LANDI RENZO

www.landi.it
Instalatii gpl landi renzo
Echipamente produse 100% in Italia de Landi Renzo Spa, unul dintre cei mai mari producatori de instalatii auto gpl pe plan mondial, ce detine sectii de montaj al echipamentelor gpl in uzinele: BMW, DACIA, RENAULT, NISSAN, OPEL, SKODA, FIAT, VW ITALIA, SEAT.

Comercializate si montate in configuratia originala a producatorului (reductor, multivalva, comutator, centrala, electrovalve Landi Renzo), fara a schimba in cadrul acestei configuratii nici o componenta cu o alta, de alta origine, mai ieftina şi cu performante reduse am reuşit sa oferim clientilor unul din putinele produse de pe piata romaneasca, cu fiabilitate şi performante maxime in exploatare.

Instalatie auto GPL Marini

 

Pentru alte informatii suplimentare despre instalatiile auto GPL pe care le comercializam, nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam la service-ul GPL din Pitesti, jud. Arges!