Magazin instalatii GPL

EVO

Preturi incepand de la 2.300,00 lei

Una dintre cele mai bine vândute instalaţii GPL din portofoliul producătorului Landi Renzo , kit-ul EVO cu o dimensiune compacta a componentelor face ca instalatia GPL auto Landi Renzo EVO sa fie potrivita pentru majoritatea vehiculelor ce beneficiaza de un sistem de injectie multipunct de benzina, chiar si pentru motoarele de litraj mic,

Citeste mai mult
Categorie:

Kit-ul GPL EVO este unul dintre cele mai bine vândute instalaţii GPL din portofoliul producătorului Landi Renzo.  Dimensiunea compactă a componentelor face instalaţia GPL auto (sistemul GPL) Landi Renzo EVO potrivită pentru majoritatea vehiculelor ce beneficiaza de un sistem de injecţie multipunct de benzină. Este proiectat pentru autovehicule cu motorizări de 2,3 sau 4 cilindri, normal aspirate sau turbo. Instalaţia GPL auto Landi Renzo EVO este compatibilă și cu norma de poluare Euro 6.

Este unul dintre cele mai bine vandute sisteme GPL la nivel mondial datorita raportului calitate – pret pe care il ofera. Prin dimensiunile compacte instalatia GPL are asigurata posibilitatea montarii in aproape orice tip de masina.
Componentele instalatiei GPL Landi Renzo Evo sunt printre cele mai mici si silentioase disponibile in piata garantand o instalare usoara si performante inalte.
Sistemul a fost supus la numeroase teste de anduranta, garantanduse astfel calitatea si eficienta maxima de-alungul timpului.
Este produs pentru autovehicule dotate cu motoare cu 2 pana la 6 cilindrii, inclusiv pentu motoarele turbo si acopera normele de poluare E 3,4,5 si 6.

Pentru a achiziționa acest produs va rugam sa completați formularul următor:

Date personale:

Date autovehicul

Data dorita si Date instalatie GPL


Call Now ButtonSunati acum