carburant

soluţii la cheie

https://landirenzo.com/en

      
      
 
Sistemul GPL dedicat autoturismelor cu motoare alimentate cu injectie directa
 
 
Obţii 40% reducere la costului cu benzina !ANUAL Fiecare maşină vă aduce o economie de 5400 de lei!La un parc de 20 de maşini, economia realizată este de 110.000 de lei
 

Modele masini

Contact

Adresa:
PRO SPERANTA 2002 S.R.L.
Str. Trivale, Nr. 23
Pitesti, ArgesProgram de lucru
Luni -Vineri:    8.00 - 19.00
Sambata:       9.00 - 14.00

SERVICE MONTAJ INSTALATII GPL
Str. Tache Ionescu, Nr. 8
Pitesti, Arges

Tel./Fax: 0248.223.522
Mobil:     0744.686.441            


Program de lucru
Luni -Vineri:    8.00 - 17.00

Email: 

Recomandari

Montaj GPL – recomandari

Achizitie si montaj instalatii GPL: de ce trebuie sa tineti cont intr-o astfel de decizie:

Intentionati sa faceti conversia pe GPL pentru autoturismul dvs. si nu stiti ce trebuie avut in vedere inainte de montajul instalatiilor GPL? Bineinteles, aspectul economic privind reducerea costului carburantului este un aspect hotarator in luarea deciziei de a monta o instalatie GPL, fiabilitatea instalatiei GPL in cazul in care se face alegerea este un alt aspect de care trebuie tinut cont, dar cel mai important este consilierea in domeniu cu un specialist, care stie sa aleaga instalatia si configuratia ideala pentru autoturismul dumneavoastra.

Un scurt exemplu – montaj GPL: avem doua autovehicule VW Passat, din acelasi an de fabricatie, acelasi model, aceasi culoare si diferenta minora la nr. de kilometri rulati.

Cei doi clienti sunt ferm convinsi ca este vorba de doua automobile gemene, dar montatorul cu experienta observa o litera diferita la codul motor, si astfel cele doua lucrari vor fi diferite la executie din mai multe puncte de vedere.

In concluzie :

  • Fiecare masina convertita pe GPL reprezinta o lucrare si o configuratie individuala si depinde de montator daca alege varianta corecta. Pentru servicii de montaj GPL profesioniste, alegeti ateliere cu experienta si cu recomandari de la clienti.
  • Nu achizitionati din magazine tip Supermarket instalatii pentru masina dvs. fara sa consultati atelierul in care se va efectua montajul instalatiei GPL, deoarece exista riscul sa “aruncati banii pe fereastra”.
  • Compromisul de a alege o instalatie incorecta in favoarea pretului si in detrimentul calitatii in mod sigur va afecta buna functionare si fiabilitatea motorului masinii dvs.

 

Montaj GPL – Service Pro Speranta Pitesti

Echipa noastra de profesionisti va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru montajul instalatiilor GPL! Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare legata de montajul instalatiilor GPL!