Magazin instalatii GPL

 • EVO

  Una dintre cele mai bine vândute instalaţii GPL din portofoliul producătorului Landi Renzo , kit-ul EVO cu o dimensiune compacta a componentelor face ca instalatia GPL auto Landi Renzo EVO sa fie potrivita pentru majoritatea vehiculelor ce beneficiaza de un sistem de injectie multipunct de benzina, chiar si pentru motoarele de litraj mic,

  Citeste mai mult
  3.000,00 lei
 • EVO L

  Instalația GPL EVO L este tehnologia Landi Renzo dedicată celor cu buget limitat dar care doresc o instalație de calitate care să la asigure confortul și fiabilitatea asigurată de produsele Landi Renzo. Este un sistem multi-punct de injecție GPL de dimensiune compactă și greutate redusă, creat să poată fi adaptat chiar și pentru cele mai mici autoturisme.

  Citeste mai mult

   

  2.800,00 lei
 • OMEGAS 4.0

  Instalatia GPL Omegas 4.0 de la Landi Renzo este sistemul de top al producatorului Landi Renzo, unul dintre cele mai populare pe pietele internationale.  Selecția atentă a componentelor GPL  pentru rapiditate, precizie, rezistenta la temperaturi inalte si impermeabilitate, permit instalatiei GPL auto o exploatare fiabila. Calibrarea avansata ofera acuratete si precizie la nivelul montajului instalatiei GPL.

  4.500,00 lei
 • OMEGAS DIRECT

  Sistemele Omegas Direct reprezinta cea mai noua tehnologie de conversie a motoarelor alimentate prin injectie directa.

  Instalatia GPL Omegas Direct asigura motorului performante dinamice similare cu performantele functionarii pe benzina in conditiile unui cost redus, aferent pretului carburantului GPL., asigurand totodata si protectia acestuia pe permen lung.

  4.500,00 lei
Call Now ButtonSunati acum