promo gpl

Pentru a rasplatii fidelitatea clientilor nostrii, in baza cuponului primit in statiile Rompetrol administrate de Pro Speranta, prin punctele primite la fiecare alimentare va asiguram o reducere la efectuarea reviziei instalatiei GPL in service-ul nostru.

Regulament PROMOTIE:

Strange 2000 de puncte (1 punct = 1 litru alimentat) si iti oferim o reducere de 100 lei pentru revizia instalatiei gpl a autoturismului tau in service-ul auto GPL Pro Speranta.
Costul total al reviziei este de 140 lei si presupune schimbarea a 2 filtre ce vor fi puse la dispozitie de Pro Speranta fara alte costuri suplimentare.
Promotia este valabila doar pentru alimentarile din statiile GPL Pro Speranta ( vezi lista AICI) in baza talonului pus la dispozitie gratuit in aceste statii.
Este obligatorie prezentarea talonului la alimentare pentru a fi completat de catre operatorul din Statia GPL Pro Speranta cu numarul de litri alimentati si stampila unitatii.
NU sunt acceptate bonuri de carburant atasate, completari pe talon neavizate sau modificari ale datelor completate.
Pe talon vor fi completate de catre beneficiar toate datele solicitate in clar.
Pro Speranta se angajeaza sa nu furnizeze datele primite catre terti.
Prin participarea la promotie va exprimati acordul asupra regulamentului si furnizarii de informatii legate de alte promotii si concursuri ce vor fi organizate sau la care Pro Speranta este co-organizator.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult
Sunati acum