Landi Renzo

Landi Renzo

Landi Renzo

Ghid pentru identificarea provenienței componentelor unei instalații GPL

În piata instalațiilor GPL din România o primă condiție trebuie respectată de toate produsele înainte de lansare. Cei dintre dvs. care s-au gândit la calitate s-au înșelat!

Rezonanța numelui este cea mai importantă în piața instalațiilor GPL. Dacă denumirea produsului are rădăcini latine atunci șansele să-l poți vinde cresc vertiginos, știut fiind faptul că Italia este patria instalațiilor GPL.

Clarificările ce vor urma, vor să aducă lumină în acesta piață semiobscură,  iar compania italiană Landi Renzo dorește să-și respecte blazonul, producând și testând toate componentele kiturilor sale în Italia în compania-mamă Landi Renzo sau prin companiile aflate în portofoliu, achiziționate de-a lungul timpului.

Pentru clientul obișnuit, o verificare a licenței în baza căreia atelierul montează instalația poate risipi toate nedumeririle privind provenineța kitului GPL. În anexa licenței sunt trecute denumirea fiecărui reper din componența instalației GPL , numele producătorului, marca de omologare și tara de proveniență. Aceste licențe sunt documentele care atestă proveniența componentelor unei instalații GPL și care permit comercializarea în România. Cum fiecare instalație GPL este compusă din mai multe repere, fiecare dintre comercianți o poate “boteza” după bunul plac, cei mai mulți preferând, cum am amintit mai sus, o denumire italiană, de multe ori împrumutată de la unul dintre reperele din componență produs în Italia sau cu nume de botez italian dat de producător. Despre componentele fabricate în Polonia sau Turcia, unele fiind chiar de o calitate îndoielnică, nu se pomenește niciun cuvânt.

Facem aceste clarificări pentru a încerca să risipim neclaritățile privind provenința instalațiilor GPL din România, să punem capăt speculațiilor și neadevărurilor rostite pe la colțul atelierelor. Clientul trebuie informat și are dreptul să decidă în alegerea lui, în cunostință de cauză.

Landi Renzo este un produs veritabil, fabricat integral în Italia, inclusiv accesoriile de montaj (furtunuri, conducte, etc.) – un produs cu pedigree, componentele sale fiind testate împreună. Licențele de produs în baza cărora sunt puse în vânzare pot confirma originea componentelor sale.

Pentru exemplificare vă arătăm mai jos cum puteți verifica autenticitatea unui reper din componența unei instalații GPL.

Exemplu de extras dintr-o licență:

Extras Licență Proeco Gas Systems

Interpretarea datelor din licență:

Date Licență Proeco Gas Systems

După cum se observă, pe coloana 1 veți regăsi denumirea reperului, coloana 2numele producătorului și țara de proveniență, coloana 3tipul , iar pe coloana 4marca de omologare.

Marca de omologare din coloana 4 trebuie să se regăsească înscrisă pe produs.

Call Now ButtonSunati acum