SERVICE GPL PITESTI: rapiditate si profesionalism

Cautati o solutie rapida pentru montaj GPL in Pitesti? Pentru montaj GPL in Pitesti, va invitam la service-ul GPL Pro Speranta. Profesionalismul specialiştilor noştri rezultă din experienţa acumulată în decursul anilor, în montajul diverselor tipuri de instalaţii GPL, specializari facute in Italia, precum si din cele peste 8.000 de sisteme GPL montate. Mecanicii nostri monteaza o instalatie gpl eficient si in cel mai scurt timp.

Schimbarea rezervoarelor GPL – obligatie legala la efectuarea ITP

Service-ul GPL din Pitesti va pune la dispozitie rezervoare GPL de toate dimensiune in vederea inlocuiri rezervoarelor mai vechi de 10 ani, pentru orice tip de autoturism. Aceasta masura este obligatorie conform legislatiei in vigoare pentru a va putea prezenta cu masina la efectuarea ITP-ului,  evitand astfel suspendarea certificatului de inmatriculare al autoturismului.

Service specializat in revizia si montajul instalatiilor GPL

Service-ul GPL din Pitesti este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru diagnosticarea, reglarea si montajul instalatiilor GPL, precum si pentru efectuarea reviziilor. În funcţie de tipul autoturismului dumneavoastră, vă oferim consiliere gratuită, precum şi o verificare iniţială în vederea depistării şi eliminării eventualelor probleme ale autoturismului pe care il detineti. De aceea, pentru a garanta calitatea, service-ul nostru este dotat cu un analizor de gaz modern şi un sistem pentru diagnosticarea si reglarea instalaţiilor auto GPL.

SERVICE GPL PITESTI: program de fidelitate

Pro Speranta 2002 va rasplateste fidelitatea. Autoturismul dumneavoastra poate beneficia de revizia gratuita pentru instalatia auto GPL in service-ul GPL din Pitesti! Nu trebuie dacat sa alimentati autoturismul cu GPL in statiile noastre situate in Arges si Valcea… 2000 de puncte va aduc revizia gratuita + 1 filtru GPL sau alte cadouri.

Program Service montaj GPL Pitesti:

Luni -Vineri: 8.00 – 17.00

Pentru programari sau alte informatii, contactati-ne:
Tel./ Fax: 0248.223.522
Mobil:  0744.686.441

Email: office@prosperanta.ro

Servicii profesioniste de montaj GPL in service-ul Prosperanta din Pitesti!

Call Now ButtonSunati acum