Instalatii GPL dedicate motoarelor alimentate prin injectie directa

Cunoscut sub diferite denumiri – sistemul de injecție directă a fost folosit la scară largă începând din anii 2000 iar acum este din ce în ce mai prezent, majoritatea producătorilor auto echipând noile autovehicule cu sisteme de alimentare cu injectie directă de benzina.
Avantajele pe care le oferă injecția directă față de injecția indirectă sunt de necontestat, de la reducerea consumului de benzină și creșterea puterii motorului, la scaderea emisiilor de gaze.
Având in vedere creșterea numărului de autoturisme al căror motor folosesc injecție directă de benzina toți producătorii de echipamente pe GPL au încercat să gasească variante de adaptare a instalațiilor GPL pentru aceste autoturismele.
De cele mai multe ori soluțiile oferite de producătorii de echipamente GPL pentru mașinile ale căror motoare sunt echipate cu sisteme de injecție directă sunt costisitoare iar montajul acestora necesită mult timp și competență din partea montatorilor de GPL.
Landi Rento a dezvoltat împreună cu marii producători auto echipamentul GPL OMEGAS DIRECT – instalații GPL ce folosec sistemul de alimentare cu injecție directă – un echipament dotat cu tehnologie de vârf ce raspunde celor mai înnalte cerințe ale marior producători de autoturisme. Landi Renzo fiind producătorul de echipamente GPL preferat de marile companii de autoturisme pentru fabricație de serie – ca ex: DACIA, Renalut, Toyota, Citroen,Peugeot, Renault, Seat, Skoda
Cele mai importante avantaje ale tehnologiei folosite pentru Omegas Direct sunt:
1 . Motorul dezvolta aceeasi putere si cuplu motor ca si pe benzina,
2. Echipamentul gpl foloseste strategii avansate de injectie astfel incat se realizeaza o protectie a motorului in timpul fuctionarii pe gaz asigurand o functionare identica a motorului comparabila ca cea de pe benzina

Instalatiiile GPL Omegas Direct sunt compatibile celor mai severe norme de poluare Euro 5, Euro 6, putand controla injectia de gaz, prin intermediul conexiunii OBD II a motorului.
În România Landi Renzo a câștigat o importantă cotă de piață fiind prezent de peste 10 ani, iar de 3 ani echipand autoturismul naționat DACIA chiar de pe linia de producție cu instalații GPL.

Pentru a veni în sprijinul clienților deținători de autoturisme cu motoare alimentate prin injecție directă Pro Speranța vine cu o ofertă de început de an de nerefuzat!
Instalație GPL Omegas Direct cu montaj inclus de la 3900 lei.

Call Now ButtonSunati acum