statii gpl

ProSperanta te premiaza din nou!!

Incepand in 15 aprilie, la alimentarea in statiile GP Prosperanta vei beneficia de premii instant sau la acumularea de puncte.

Regulament PROMOTIE 15.04-31.06.2015 :

<<Alimenteaza in statiile GPL Prosperanta si poti castiga premii instant sau prin acumularea de puncte in baza talonului.>>

Premii instant:

La 20 litri alimentati – un odorizant auto

La 30 litri alimentati – o napolitana Rydo

La 35 litri alimentati – o sticla de Pepsi de 2,25 litri

Premii la acumularea de puncte:

La 150 puncte (1 punct = 1 litru alimentat) un bax de bere Skol

La 2000 de puncte (1 punct = 1 litru alimentat) iti oferim o reducere de 100 lei pentru revizia instalatiei gpl a autoturismului tau in service-ul auto GPL Pro Speranta.
Costul total al reviziei este de 140 lei si presupune schimbarea a 2 filtre ce vor fi puse la dispozitie de Pro Speranta fara alte costuri suplimentare.
Promotia este valabila doar pentru alimentarile din statiile GPL Pro Speranta ( vezi lista AICI) in baza talonului pus la dispozitie gratuit in aceste statii.
Este obligatorie prezentarea talonului la alimentare pentru a fi completat de catre operatorul din Statia GPL Pro Speranta cu numarul de litri alimentati si stampila unitatii.

Nu pot fi utilizate la obtinerea premiilor din promotie punctele acumulate inainte de data inceperii promotiei – 15.04.2015.
NU sunt acceptate bonuri de carburant atasate, completari pe talon neavizate sau modificari ale datelor completate.
Pe talon vor fi completate de catre beneficiar toate datele solicitate in clar.
Pro Speranta se angajeaza sa nu furnizeze datele primite catre terti.
Prin participarea la promotie va exprimati acordul asupra regulamentului si furnizarii de informatii legate de alte promotii si concursuri ce vor fi organizate sau la care Pro Speranta este co-organizator.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult
Sunati acum