promotie gpl

ProSperanta are pentru tine premii instant la alimentare cu GPL si carburant si o tombola la inceputul anului 2016 unde sunt puse i joc 18 televioare, cate unul pentru fiecare statie ProSperanta.

In perioada 01.11- 31.12.2015 vei primii la alimentarea de minim 15 l alimentati un talo pentru inscrierea la tombola finala plus premii instant la fiecare alimentare, conform regulamentului.

Regulamentul Oficial al Campaniei „PROMOTIE S.C. PRO SPERANTA 2002 S.R.L.!”

1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Organizatorul Campaniei Promotionale “ PROMOTIE S.C. PRO SPERANTA 2002 S.R.L.” este SC Pro speranta 2002 SRL, societate cu personalitate 

juridica romana, cu sediul in Municipiul Pitesti, str. Dumbravei nr. 9, judetul Arges, Nr. Oficiul Registrului Comertului: J03/2069/1994 Cod Unic: RO6747677.

Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament („Regulamentul”). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica
Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei si va aduce la cunostinta publicului modificarile operate.

Campania se desfasoara in toate cele 18 statii de distributie carburanti administrate de catre S.C. Pro Speranta 2002 S.R.L. care comercializeaza carburanti auto si care sunt mentionate in Anexa nr. 1 care se constituie parte integranta la prezentul Regulament.

2. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Promotia este valabila in perioada 01 noiembrie-31 decembrie 2015, in fiecare zi.

Promotia nu se cumuleaza cu alte campanii existente in derulare in statiile S.C. Pro speranta 2002 S.R.L..

3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice care achizitioneaza carburantul auto in orice statie a societatii noastre pe baza de bon fiscal , care achita cu numerar sau card bancar, indeferent de nationalitatea acestora.

4. PREMII

Premiile acordate in baza prezentei promotii sunt :

– Odorizant auto

– Doza bere

– Televizor

– Cafea

Acest premii se vor acorda dupa cum urmeaza :

– Odorizant auto- LA O ALIMENTARE DE MINIM 20 LITRI carburant

– O doza de bere –la o alimentare de minim 30 litri gpl

– Cafea – LA O ALIMENTARE DE MINIM 30 LITRI benzina/mototrina

– 4 (patru) doze bere Skol – LA O ALIMENTARE DE MINIM 300 LITRI BENZINA/MOTORINA

– 1 TELEVIZOR MARCA AKAI LT-2411AD. PRIN TRAGERE LA SORTI IN FIECARE PUNCT DE LUCRU AL SOCIETATII , ASA CUM SUNT PREZENTATE IN ANEXA 1

Participarea la tombola se va face pe baza unui talon primit la fiecare alimentare de combustibil mai mare de 15 litri. In fiecare punct de lucru va fi montata cate o urna sigilata.

Tragerea la sorti va fi facuta in 13 ianuarie 2016 in fiecare punct de lucru de catre comisia formata din :

1. Popescu Laurentiu- presedinte

2. Tudor Cristina – membru

3. Danciu Ilie- Notar

5. TENTATIVE DE FRAUDA, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

Organizatorul nu va fi responsabil de actiuni de fraudare a acestei campanii de catre terti. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei campanii.

6. FORTA MAJORA

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului, etc.

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la Campanie, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

7. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.Organizatorul nu isi asuma nici un fel de raspundere derivand din , sau in legatura cu , litigii de orice natura legate de proprietatea asupra taloanelor castigatoare sau necastigatoare . De asemenea , organizatorul nu va putea fi implicat in astfel de litigii.

8. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Regulamentul oficial al campaniei promotionale va fi prezent in toate cele 18 locatii ale societatii unde se desfasoara aceasta promotie şi va fi disponibil in mod gratuit oricărui solicitant, printr-o cerere scrisă la sediul Organizatorului din municipiul Pitesti, str. Dumbravei nr. 9.

– De asemenea detalii suplimentare se pot obtine la orice punct de lucru sau la sediul social al societatii noastre.

9. TAXE

Organizatorii nu isi asuma obligatia platii nici unei taxe si nici unui impozit , cu exceptia impozitului pe venit obtinut ca urmare a acordarii premiilor campaniei , impozit care se retine la sursa , in conformitate cu prevederile Titlului al III – lea din Legea 571/2003 Codul Fiscal.

ANEXA 1

1. PITESTI – STR. BASARABIEI FN

2. PITESTI – STR. TIRGUL DIN VALE NR 54

3. CURTEA DE ARGES – STR. NEGRU VODA

4. BIRLA – STR. PRINCIPALA

5. CIMPULUNG – STR. ALEXANDRU CEL BUN

6. COSTESTI – STR. TELESTI

7. DRAGOSLAVELE – STR. PRINCIPALA

8. LEORDENI – STR. PRINCIPALA

9. LUNCA CORBULUI – STR. PRINCIPALA

10. MIOVENI – BDUL DACIA

11. MUSATESTI – STR. PRINCIPALA

12. TOPOLOVENI – CALEA BUCURESTI

13. VILCEA – STR. POSADA

14. STEFANESTI – CALEA BUCURESTI

15. BABANA – STR. PRINCIPALA

16. ALBESTII DE ARGES – STR. PRINCIPALA

17. SLOBOZIA – STR . PRINCIPALA

18. ROLAST – STR. DOBROGEANU GHEREA , PITESTI

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult
Sunati acum