Convertirea motoarelor cu injectie directa prin cea mai noua tehnologie

instalatii FSI

Catalog automobile cu motoare pe injectie directa si pot fi convertite in functionarea si cu GPL.

Convertirea motoarelor cu injectie directa prin cea mai noua tehnologie – instalatii GPL Landi Renzo
Landi Renzo, unu din producatorii cei mai mari din industria sistemelor auto gpl, printre putinele companii din lume ce pot furniza echipamente GPL pentru conversia a peste 90% din motoarelor cu injectie directa de benzina (TSI, FSI, TFSI).
Cea mai noua si inovativa tehnologie in industria instalatiilor GPL furnizata de Landi Renzo are la baza principiul unicitatii, astfel pentru fiecare tip de motor cu injectie directa (FSI, TSI, TFSI) s-a conceput un model al hartii de injectie gaz cu parametrii si setari perfect adaptate tipului de motor careia ii este dedicata.
Instalațiile GPL sunt compatibile celor mai severe norme de poluare Euro5, Euro6, putand controla injectia de gaz, prin intermediul conexiunii OBD II a motorului.
Echipamentelei gpl LANDI RENZO OMEGAS FSI sunt fabricate in colaborare cu mari producatori de autovehicule,precum VW, AUDI SKODA SEAT, RENAULT PEUGEOT,producatori de autoturisme ce folosesc acest sistem gpl pe linia de asamblare a autoturismelor noi.
In catalog vei gasi lista completa a automobilelor pentru cale sunt disponibile kit-uri GPL dedicate Landi Renzo.

Informatii si programari aici.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult
Sunati acum