rezervoare GPL

REZERVOARE GPL pentru uz casnic si industrial

Pro Speranța vă pune la dispoziție o gamă largă de rezervoare pe diferite tipodimensiuni, începand de la 500L pana la 10.000L.
Rezervoarele GPL puse la dispoziție au în dotare toate armăturile și aparatele de măsură și control necesare unei funcționări continue în condiții de maximă siguranță.
Aceste rezervoare corespund celor mai severe prescripții tehnice de siguranță naționale și internaționale, a căror respectare este controlată periodic de către autoritățile competente.
În baza contractului asigurăm instalarea și punerea în funcțiune a rezervoarelor GPL în incinta clintului.
Vă oferim în parteneriat cu firme acreditate consultanță pentru selectarea unei centrale pe gaz adegvată sistemul de incălzire cu GPL achiziționat.

Utilizarea GPL in domeniul industrial aduce multe facilitati unor activitati precum:

AGRICULTURĂ: În sere și solarii / ferme și grajduri/ uscătoare pentru cereale/ lăptării/ spații de incubatoare/ abatoare etc – pentru incălzire/ producere de abur tehnologic / asigurarea apei alde

.INDUSTRIE : În constricții de mașini/ tratamente termice/ furnale industriale/ industria materialelor de construcții/ instalații de conducte pentru piețe și blocuri de locuințe/ încălzire și apă caldă pentru spațiile de birouri.

HOTELURI ȘI RESTAURANTE: Recomandat în special locațiilor neconectate la rețeaua de gaze și celor greu accesibile. În bucătării și pentru încălzirea spațiului, furnizarea apei calde și asigurarea temperaturi în bazine sau pe terase cu umbrele radiante.

GPL-ul este ecologic, non-toxic și poate fi folosit în zonele de protecție a apelor sau rezervații naturale.

SPATII COMERCIALE : În sistemul de climatizare și pentru alimentarea cu apă caldă.

Detalii pe rezervor-gpl.ro

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult
Sunati acum