landi renzo

Pentru a asigura cea mai buna functionare a autoturismelor, PRO SPERANTA  recomanda sistemele gpl ale producatorului LANDI RENZO unul dintre cele mai mari companii la nivel mondial in productia  echipamentelor gpl.

Sistemele GPL LANDI RENZO sunt echipamente produse 100% in Italia in configuratia originala a producatorului (reductor, multivalva, comutator, centrala, electrovalve Landi Renzo), fara a schimba in cadrul acestei configuratii nici o componenta cu o alta, de alta origine, mai ieftina si cu performante reduse.

Landi Renzo este un produs veritabil, fabricat integral în Italia, inclusiv accesoriile de montaj (furtunuri, conducte, etc.) – un produs cu pedigree, componentele sale fiind testate impreuna. Licentele de produs in baza carora sunt puse in vanzare pot confirma originea componentelor sale.

Instalatiile GPL Landi Renzo sunt echipamente montate ca si echipare originala de catre marii producatori de autoturisme precum precum: VW, Skoda, Audi, Fiat, Renault- Dacia . Lista comleta pe site-ul landi.it 

Buna functionare a instalatiilor GPL furnizate de cel mai mare producator din lume este asigurata prin utilizarea unui carburant GPL de calitate, LANDI RENZO recomandand utilizarea GPL-ului auto de la distribuitori ROMPETROL. 

Pentru mai multe informatii despre verificarea autenticitatii unui reper din componenta instalatiei GLP accesati Ghidul sau vizitati site-ul producatorului Landi Renzo.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult
Sunati acum