statii efixProiect dezvoltat impreuna cu Rompetrol – Statiile Rompetrol Expres au fost concepute special pentru a deveni cele mai accesibile benzinarii in zonele in care sunt amplasate. Statiile sunt unitati usor transportabile si relocabile, care permit alegerea celor mai avantajoase locatii.
Sunt adresate persoanelor fizice care pun pret pe calitatea carburantului alimentat, micilor intreprinzatorilor agricoli si unitatilor economice care isi desfasoara activitatea in zone rurale si urbane.
In aceste statii mobile de carburant, ai avantajul ca achizitionezi acelasi produs carburant de calitate produs de Petromidia, ca si in statiile proprii Rompetrol; facilitatile de plata puse la dispozitie de Rompetrol sunt valabile si in aceste locatii expres, deci se poate alimenta atat cash cat si cu cardul Fill & Go ( Rompetrol), iar alimentarea se face de catre un  operator 24 din 24 de ore.
Pro Speranta este unul dintre cei mai mari parteneri Rompetrol pe retail, cu cea mai larga retea de distributie. Avem active 17 statii GPL in jud Arges.
Utilizarea carburantului GPL din statiile Pro Speranta – Rompetrol, aduce garantia protejarii motorului si reducerii consumului cu 5%.

Call Now ButtonSunati acum